Oktatás koronavírus idején

Oktatás koronavírus idején
09/01 - 12/10

2020. szeptember 01. - 2020. december 10.

09/01 - 12/10

2020. szeptember 01. - 2020. december 10.


Tisztelt Hallgatók!

Arra törekszünk, hogy a Görög és a Latin Tanszék által hirdetett órákat, ameddig és amilyen mértékben csak lehet, jelenléti formában tartsuk meg az egyetem által hozott óvintézkedések (elsősorban: a termek kapacitását korlátozó távolságtartás) betartásával. Ha ez egy-egy kurzus esetében ez átmenetileg mégsem lehetséges, arról az oktató tájékoztatja Önöket.

Az adminisztratív, tanulmányi ügyek intézése azonban elsősorban online, illetve telefonon lehetséges. Nemes Júliát hivatali időben kereshetik az alábbi elérhetőségeken:

Kérjük, hogy - akár szakos hallgatóink, akár minorosok vagy nem szakosként vettek fel latin/ógörög stb. órákat - Nemes Júliának írjanak emailt abban az esetben is, ha engedélyt kaptak a távolléti oktatásban való részvételre, megadva, hogy tanszékeinken mely kurzus(oka)t vették fel, melyik tanárnál. 

A könyvtár nyitvatartása egyelőre bizonytalan. A diákolvasó hozzáférhetőségét mindenképpen igyekszünk majd biztosítani. Konkrét kérdésekkel, problémákkal könyvtárosunkat, Peszlen Dórát keressék a peszlen.dora@btk.elte.hu emailcímen.

2020.09.01

Bolonyai Gábor (Görög Tanszék)
Ferenczi Attila (Latin Tanszék)